Oversized coat


Oversized coats.. Je moet ervan houden! Ik wist het eerst niet zo met zulke jassen. Ik vond het lijken alsof je een jas twee maten te groot had gekocht. Toch zag ik steeds meer geweldige outfits van bloggers met een oversized jas. Hierbij heb ik mijn eerste oversized coat in bezit! Een camel-kleurige jas van Subdued. Wat vinden jullie van de oversized coat? XXX

Coat / SUBDUED
Blouse / SUBDUED
Shorts / SUBDUED
Shoes / ADIDAS

9 opmerkingen:

 1. Dat shortje is zo mooi met die blouse! Hele leuke black and white combi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie outfit! Die jas is echt heeel tof. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, heel mooi gecombineerd. Je bent echt een heel mooi meisje trouwens! Jealous,hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een prachtige jas zeg, heel mooi en classy gecombineerd ook<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!