Breakfast tipSinds ik het boek van Radmillo Soda lees (aanrader!), ben ik me steeds meer gaan verdiepen in voeding. Ik vind het heel interessant om over voeding te lezen. Ik heb nu al veel geleerd en heb het boek nog steeds niet uit! Zo heb ik geleerd over snelle en langzame koolhydraten, eiwitten en natuurlijk superfoods. Superfoods worden met de dag populairder. Ik eet al best gezond van mezelf maar ik heb me nooit zo bezig gehouden met superfoods. Tijd om kennis te maken met superfoods dus! Op de markt haalde ik chia zaad en goji bessen. Dit is nu bijna elke dag mijn ontbijt! Yoghurt, banaan, goji bessen en chia zaad. Ik wissel soms wel af met wat ik in mijn yoghurt doe, maar dit is toch wel mijn favoriete combi! Hoe ziet jouw ontbijt er meestal uit? XXX

4 opmerkingen:

 1. Dit eet ik ook iedere ochtend! Lekker fris, en gezond! In de zomer is dit heerlijk met zomerfruit zoals aardbeien en frambozen. xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er zo lekker uit, en het is ook nog eens gezond! Mijn ontbijt bestaat meestal gewoon uit een boterham. Ik heb een tijdje ontbeten met granola en fruit, dat moet ik echt weer eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jep, dit eet ik ook al een tijdje! Suuuuper gezond, love it<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik eet ook vaak yoghurt met fruit, en wat granola. En soms gewoon lekker een cracker met pindakaas. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!