Sands

Het was zoals altijd weer prachtig op de zandvlakte in Soest. Altijd als ik daar ben, heb ik het gevoel alsof ik niet in Nederland ben. Vooral aan het einde van de middag als de zon ondergaat. Heerlijk om hier uit te waaien en te genieten van de omgeving! Als outfit draag ik mijn nieuwe jasje van www.sans-online.com (komt nog een artikel over), mijn favoriete gestreepte shirtje en Paul's Boutique tas. XXX

COAT / ONLY via www.sans-online.com
SHIRT / GINA TRICOT
JEANS / ZARA
BAG / PAUL'S BOUTIQUE

SHOES / SACHA8 opmerkingen:

 1. so cute style!!;-)


  i invite to me too


  www.live-style20.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave tas, ik ben jaloers! Supermooie look<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een kei mooie omgeving daar, met die bomen en ondergaande zon! jammer dat zoiets niet in de buurt is bij mij, of ik ging er alle dagen heen om mijn gedachten op een rijtje te zetten. Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtige locatie, hele leuke outfit en super mooie foto's! Die foto die je in je sidebar hebt gezet is echt pretty! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's en je tas en jas staan super chic bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie look en prachtige locatie <3

  Liefs Nora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!