Exciting news! #newstyleliner


Lieve volgers, ...


Het is alweer 3 maanden geleden dat ik een artikel online heb gezet en ook op Instagram is het al een tijdje stilletjes. Ik heb de afgelopen tijd heel veel nagedacht over wat ik nou eigenlijk wil met m'n blog. Ik merkte dat ik het steeds moeilijker vond om vernieuwende dingen voor mijn blog te verzinnen. Ik heb natuurlijk een persoonlijke blog maar ik kreeg steeds meer ideeën die daar niet echt bij paste. 

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik vorig jaar voor een schoolopdracht een tijdschrift gemaakt. Aangezien ik nogal perfectionistisch ben, is dat uitgegroeid tot iets waar ik trots op kan zijn! Met de hulp van veel mensen heb ik een mooi tijdschrift neer kunnen zetten. Met een prachtig cijfer van een 9,5 heb ik deze schoolopdracht kunnen afronden. Wat ik het leukste vond aan het maken van een tijdschrift was het regelen van dingen. Voor het tijdschrift had ik bijvoorbeeld een shoot georganiseerd met een fantastisch team. Maar ook het brainstormen over ideeën voor het tijdschrift voelde goed en ging veel makkelijker dan hoe het de laatste tijd ging met mijn blog. Toen heb ik de beslissing gemaakt!


DE VERANDERINGEN

Ik ga styleliner helemaal veranderen en vernieuwen. Het is nu een persoonlijke blog, maar het wordt een online platform/magazine. Dit betekent uiteraard niet dat er niks meer persoonlijks op te vinden is, totaal niet zelfs! De aandacht zal alleen minder gericht zijn op het persoonlijke. Waar wordt de aandacht dan wel op gericht? Op de zes hoofdonderwerpen: success, fashion, travel, health, photography en lifestyle. Een site vol met tips over al deze onderwerpen en van veel succesvolle mensen. Zo wordt styleliner hét online platform voor ambitieuze meisjes. Ik wil nog niet heel veel verklappen maar het wordt wel heel leuk!


HET STYLELINER TEAM

Op dit moment ben ik bezig met alle voorbereidingen. Ik heb gesprekken gehad met zo'n twintig meisjes naar aanleiding van deze Instagram foto. Uit deze twintig meisjes kies ik drie meiden die bij het styleliner team gaan horen. Het styleliner team is bijna compleet want ik heb al twee meiden gekozen! Ook zal ik samen gaan werken met een fotografe en een team aan stylistes. Waarom precies? Dat zullen jullie dan wel zien!


YOUTUBE?!

Yes, je leest het goed. Youtube. Ik heb in de jaren dat ik blog echt zó vaak de vraag gekregen of ik wil gaan vloggen of een youtube kanaal wil starten. Ik wilde het eigenlijk wel al een tijdje proberen, maar het is er nooit echt van gekomen. De verandering van styleliner leek mij een goed moment om gelijk een youtube kanaal te starten. Het is op dit moment 99% zeker dat ik een youtube kanaal start, ik twijfel nog steeds een beetje omdat het best eng is, haha. De site wordt, zoals ik al zei, wat minder persoonlijk. Maar het youtube kanaal zou dan natuurlijk wel heel persoonlijk worden. Dit lijkt mij wel een goede combi! Voor komend jaar staan er al een aantal leuke reizen in de planning die ik graag wil vastleggen en ik heb nog een aantal andere ideeën! Dus ja, ik ga (waarschijnlijk > 99% zeker) ein-de-lijk beginnen met youtube! Best spannend, maar ook een leuke en nieuwe uitdaging!


WANNEER?

Omdat er nog heel veel moet gebeuren aan de nieuwe site, zullen jullie nog eventjes geduld moeten hebben. De site moet nog gebouwd worden, alles moet geregeld worden voor de artikelen, artikelen moeten geschreven worden, interviews moeten afgenomen worden en nog veel meer! Omdat ik het allemaal zo professioneel mogelijk wil aanpakken, zal de nieuwe site dan ook pas ergens in het voorjaar online komen. De precieze datum staat nog niet vast, maar zodra ik die heb horen jullie dat! Tot aan de lancering van de nieuwe site kunnen jullie alle vooruitgangen volgen via het Instagram account van styleliner: www.instagram.com/stylelinernl.


Ik heb er super veel zin in en zit vol motivatie en inspiratie om met dit nieuwe concept aan de slag te gaan! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Als jullie nog vragen, tips of opmerkingen hebben, stuur mij dan vooral een mailtje naar info@styleliner.nl!


Liefs,

Eva


P.S. Ik kreeg veel vragen over of het tijdschrift ook ergens te koop is, dat is helaas niet zo! Ik heb een aantal exemplaren laten drukken voor mijn familie en mezelf, maar helaas niet voor verkoop!

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk ze, Eva! Je tijdschrift is echt heel mooi geworden, daar mag je zeker trots op zijn. Ik ben erg benieuwd naar je 'nieuwe' blog, het concept is erg leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Eva,
  Vanuit Noorwegen wensen we je heel veel succes!
  Liefs van ons,
  Richt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat een tof concept dit! Ben al reuze benieuwd, jouw kennende wordt dat een heus pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het tijdschrift ziet er zo tof uit! Ik ben benieuwd wat je van het nieuwe styleliner gaat maken. Het concept klinkt in elk geval heel leuk :) veel succes met het bouwen van de nieuwe site! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat gaaf dit, veel succes Eva!! Ik blijf je volgen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik ben heel erg benieuwd, heel veel succes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh ik had hier zooooooo graag aan meegewerkt :(.
  Maar heel veel success, ik ben zo benieuwd en ik hoop dat het bijna zover is! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!