UPDATE: geslaagd, reizen, nieuwe styleliner en youtube


Hoi allemaal! Long time no see! Na deze update over een nieuw concept is het maandenlang stil geweest op styleliner, maaar daar gaat weer verandering in komen! In dit artikel ga ik alles uitleggen. Waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest en wat er komen gaat! Ben je benieuwd? Lees verder!DE AFGELOPEN MAANDEN

De afgelopen maanden waren heel hectisch en vooral spannend. Op school moesten de laatste SE's gemaakt worden en daarna was het tijd om keihard te gaan leren voor de centrale examens. Vanaf 13 mei begonnen mijn examens en was de spannendste periode van heel mijn schoolleven dus écht aangebroken. Toen deze periode op 24 mei voor mij was afgelopen, was het tijd om mijn koffer in te pakken. Twee dagen later vloog ik met Thom naar Curaçao om daar heerlijk twee volle weken te genieten. Op 16 juni (2 dagen geleden) hebben we te horen gekregen dat Thom en ik allebei geslaagd zijn, YAY! Al het harde werken is dus niet voor niks geweest. Met een prachtige cijferlijst hebben wij onze jaren op de middelbare school nu eindelijk afgesloten! 


EN MIJN PLANNEN DAN?

Hoe zit het dan met mijn plannen en styleliner? Ik ben er voor de examens heel erg mee bezig geweest en ik zit nog steeds vol leuke ideeën en plannen. Maar de examenperiode had ik een beeeetje onderschat. Tijdens deze periode was het voor mij onmogelijk om ook nog bezig te zijn met styleliner. Dit betekent uiteraard niet dat ik styleliner ben vergeten en dat het allemaal niet meer doorgaat! Het gaat allemaal gewoon door alleen wordt het voor een langere tijd uitgesteld.


REIZEN

Na twee weken genieten in Curaçao ben ik nu weer terug in het koude, regenachtige Nederland. Maar niet voor lang! Over een maandje ga ik namelijk een lange reis maken. Samen met mijn oma's en nicht ga ik een maand op reis naar Praag, Dubai en Sri Lanka. SUPER leuk! Dit betekent echter wel dat ik een maand niks kan doen aan mijn plannen voor styleliner. Daarom heb ik besloten om de plannen uit te stellen naar wanneer ik wél weer tijd heb om ermee bezig te zijn. Het zou zonde zijn als ik het nu start en er dan lang niks aan kan doen door het reizen. Ondanks dat ik het wel heel jammer vind (het liefst wil ik nu al alles af hebben!), denk ik wel dat dit de beste oplossing is. Vanaf september begin ik aan mijn studie journalistiek (ik ben aangenomen, YAY!), die studie past ook weer perfect bij mijn nieuwe plannen en ideeën. Wanneer de nieuwe styleliner precies online komt, durf ik nog niet te zeggen. Dit zal ergens na de zomer zijn. Op Instagram zal ik jullie hiervan op de hoogte houden (zodra ik meer weet).


YOUTUBE? VLOGGEN?

Jaaaa, dit was ook een plan van mij. Ik denk nog steeds dat ik dit ga doen! Ik vind het nog steeds best eng, maar ja.  Ik weet nog niet precies wanneer dit in de lucht gaat maar dat ga ik ook laten weten via mijn Instagram. Op Curaçao heb ik gevlogd en die vlogs zijn bijna af! Als jullie ideeën hebben voor filmpjes, let me know! Ben benieuwd wat jullie leuk vinden om te zien!


WAT NU?!

Vanaf nu ga ik weer gewoon zoals vanouds bloggen. Om de dag komt er een artikel online, dus op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Dit zullen artikelen zijn die over van alles gaan, gewoon wat je al gewend was van styleliner! Morgen komt na een lange tijd weer een outfit online en de rest zullen jullie wel zien... Blijf me vooral volgen op Instagram en mijn blog voor nieuwe updates.


XXX
Eva

Instagram: @evauiterwijk

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je slagen! Ben benieuwd naar je blog updates en je youtube plannen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd! :) Superleuke plannen heb je voor de zomer, heel gave bestemmingen. Ik ben alvast benieuwd naar je vernieuwde site en je filmpjes! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Love to get a comment!