6x mijn favoriete jassen voor de winter

Het wordt langzaam steeds kouder. De temperatuur daalt tot -1 en de kerst komt er bijna aan. De winter komt langzaam ons land in. Dit betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse zoektocht naar een winterjas. De winkels hangen alweer vol met mooie jassen en de keuze vind ik enorm moeilijk. Van panterprintjes tot de zachtste teddy coats. Love them all! Ook online staan de webshops vol. In dit artikel laat ik zes van mijn favoriete jassen zien. De uiteindelijke keuze zal nog behoorlijk moeilijk worden. >>

1. Deze jas is van het merk gsus en lijkt eigenlijk best wel op nummer vier van mijn lijstje. Het verschil is dat deze een beetje suède-achtig is, heel mooi! Ik ben alleen bang dat hij misschien net iets te koud is. -click-

2. De teddy coats zie ik de laatste tijd veel terugkomen, vooral in het beige. Deze jas van de Monki vind ik de perfecte teddy coat. Niet te kort, niet te lang. Helaas is hij nu uitverkocht, hopelijk komt hij snel weer online! -click-

3. Deze winterjas heb ik gevonden via de website winterjassen.com. Hier begon mijn zoektocht. Ik ben dol op zachte jassen, hoe zacht ziet deze eruit?! -click-

4. Dit is de bekende jas van de Zara. De leather-look vind ik heel leuk in combinatie met het zachte vanbinnen. Deze jas wil ik binnenkort graag kopen! -click-

5. Net zoals de teddy coat hebben nu ook veel webshops het panterprintje toegevoegd aan hun collectie. Ondanks dat de jas best heftig is en waarschijnlijk echt niet door iedereen gewaardeerd zal worden, vind ik hem ontzettend leuk in combinatie met een simpele outfit! -click-

6. Weer een teddy coat maar dit keer een kortere. Eigenlijk vond ik een wat langere versie leuker (zoals nummer twee van dit lijstje) maar met die capuchon vind ik deze toch ook wel héél leuk! Keuzes, keuzes... -click-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Love to get a comment!