Update | mijn studie, nieuwe styleliner, onderzoek voor TV

Holaaaa! Het is inmiddels alweer bijna 2017. Afgelopen jaar ging zo snel voorbij! Inmiddels is mijn grote reis alweer vier maanden geleden en ben ik al twee maanden volop aan het studeren. Naast de studie ben ik natuurlijk ook nog steeds bezig met styleliner. Er lijkt voor jullie waarschijnlijk geen vooruitgang in te komen. Daarom in dit artikel een mega update over waar ik mee bezig ben en wat de verwachtingen zijn. Lees snel verder!MIJN STUDIE

Na mijn reis door Praag, Dubai en Sri Lanka was het even omschakelen naar de studeer-modus. In september begon ik aan mijn studie journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Het was allemaal best spannend maar ik had er vooral ontzettend veel zin in! Intussen is mijn eerste deadline alweer voorbij. Nope, geen tentamens, maar deadlines. Het was hectisch en druk, maar ik heb alles kunnen inleveren! Ik heb het eerste blok mooie cijfers gehaald en alle studiepunten zijn tot nu toe binnen! De studie kost mij heel veel tijd en stiekem baal ik daar soms wel van. Ik wil zo graag alles tegelijk kunnen doen, maar helaas. Ik probeer het zo goed mogelijk te combineren maar het is nog wel even kijken wat wel werkt en wat niet werkt. 

NIEUWE STYLELINER

Naast de drukke studie, ben ik in mijn vrije uurtjes veel bezig met styleliner. Ik heb een nieuwe domeinnaam gekocht, ik ben bezig met artikelen en ik heb verschillende meetings gehad. Op de bovenste afbeelding is de meeting met Tamara te zien. Zij maakt een ontwerp voor een nieuwe site. Ik zit nog steeds vol ideeën en motivatie, maar doordat ik het met een drukke studie moet combineren, gaat alles even iets langzamer dan ik gehoopt had. Ik zal voor mijn blog af en toe nog artikelen schrijven en updats, zoals deze, geven. Dit doe ik totdat de nieuwe site online is.

ONDERZOEK VOOR DE TV

Ongeveer twee weken geleden zag ik op Facbeook een oproep staan. Het programma Kassa van BNNVARA begon met een onderzoek: een maand zonder smartphone. Ik werd gelijk enthousiast en wilde heel graag uitzoeken hoe een maand zonder smartphone voor mij zou zijn. Ik stuurde een mailtje en twee dagen later kreeg ik te horen dat ik hieraan mee mocht doen. De ervaringen van mijn maand zonder smartphone houd ik bij in vlogs en ook zullen er een paar studio opnamens plaatsvinden. Afgelopen donderdag begon mijn maand zonder smartphone en het gaat aardig goed! Zaterdag was ik voor het eerst op de televisie te zien als intro van de maand zonder smartphone. Elke zaterdag is het om 19:05 te zien op NPO1 tijdens Kassa (met uitzondering van de kerstdagen). Hier voor de geïnteresseerden een linkje naar het fragment van afgelopen zaterdag: KLIK HIER.


 Ik ben nu hard opzoek naar meiden die hun mening over een aantal dingen willen geven wat betreft de nieuwe site (zie het als een soort enquête). Wil jij dit doen? Let me know: info@styleliner.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Love to get a comment!